dgp

Gul Buffet

Forårsruller

Vælg mellem svinekød, kylling, oksekød og vegetar.

Vegetartærter

Små tærter med grøntsager.

Sursød salat

Agurker, peberfrugter, æbler, tomater, ananas, honningmelon, rødløg og persilleblade.

Vælg mellem

Kylling i karry

eller

Oksegryderet

Serveres med ris.

Dessert

Chokoladekage med nougatcreme.

Pris per kuvert

kr. 150,-


Grøn Buffet

Forårsruller

Vælg mellem svinekød, kylling, oksekød og vegetar.

Laksetærter

Små tærter med laks og spinat.

Sursød salat

Agurker, peberfrugter, æbler, tomater, ananas, honningmelon, rødløg og persilleblade.

Stegt nakkefilet

Marinerede nakkefilet med grøntsager.
Serveres med ris.

Dessert

Frugtfad &
æbletærte med creme fraiche.

Pris per kuvert

kr. 175,-


Rød Buffet

Friske ruller

Svinekød, rejer, risnudler, salat, krydderurter og bønnespirer.

Forårsruller

Vælg mellem svinekød, kylling, oksekød og vegetar.

Mangosalat

Mango, gulerødder, agurker, rejer, jordnødder,
frisk chili og krydderurter.

Andesteg

Shiitake svampe, bønnespirer, gulerødder,
asparges og forårsløg.
Serveres med ris.

Dessert

Frugtfad &
crepes suzette med is.

Pris per kuvert

kr. 195,-

Salat

Sursød salat

Ananas, honningmelon, æble, agurk, peberfrugter, persilleblad, tomat og rødløg.

Kr. 50,-

Mangosalat

Mango, gulerødder, agurker, rejer, jordnødder, frisk chili og krydderurter.

Kr. 65,-

Stegt vegetarsalat

Ægnudler, tofu, asparges, broccoli, champignon, gulerod og forårsløg. Serveres med soyasauce.

Kr. 65,-

Stegt nudler med kylling

Ægnudler, kyllingebryst, bønnespirer, gulerod, sukkerærter, broccoli og forårsløg. Serveres med soyasauce.

Kr. 65,-

Forret

Indbagte kongerejer

Store indbagte kongerejer. 4 rejer. Serveres med sødchili sauce.

Kr. 50,-

Forårsruller

Vælg mellem svinekød, oksekød, kylling eller vegetar. 4 stk. Serveres med fiske/sursød/soya-sauce.

Kr. 40,-

Friske ruller

med svinekød, rejer, salat, agurk, risnudler, basilikum og bønnespirer. 3 stk. Serveres med hoisin- eller fiskesauce.

Kr. 50,-

Friske ruller (laks)

med laks, rejer, salat, agurk, risnudler, basilikum og bønnespirer. 3 stk. Serveres med Hoisin- eller fiskesauce.

Kr. 60,-

Hovedret

Kylling i karry

Kyllingebryst i karrysauce med citrongræs, citronblad, ingefær og kokosmælk. Serveres med ris.

Kr. 60,-

Oksegryderet

Oksekød med gulerødder, tomatpuré, citrongræs, ingefær og kokosmælk. Serveres med ris.

Kr. 65,-

Stegt nakkefilet

Marinerede nakkefilet med grøntsager. Serveres med ris.

Kr. 70,-

Andesteg

Stegt andebryst med shiitake svampe, bønnespirer, gulerod, asparges og forårsløg. Serveres med ris.

Kr. 85,-

Stegt laks i tomatsauce

med laks, rejer, salat, agurk, risnudler, basilikum og bønnespirer. 3 stk. Serveres med Hoisin- eller fiskesauce.

Kr. 90,-

Dessert

Eksotiske frugtfad

med forskellige eksotiske frugter.

Kr. 15,-

Kager

Vælg mellem:
- Hasselnøddekage.
- Æbletærte.
- Crepes suzette.

Kr. 25,-